Om Desis Pandekager

Økologiske pandekager med lækker smag

Jeg startede Desis Pandekager op i 2017, hvor jeg købte en brugt grillvogn, som jeg istandsatte. I dag har jeg skabt en pandekagevogn hvorfra jeg sælger mine lækre økologiske pandekager fra.

Guld i det økologiske spisemærk

Det betyder meget for mig at lave mad med god samvittighed og god smag. Derfor har jeg valgt kun at bruge økologiske råvarer. I dag er råvarerne i mine økologiske pandekager 90-100% økologiske, hvilket har givet mig GULD i Det Økologiske Spisemærke. Det er jeg stolt af.Desis Pandekager bruger 90-100% økologiske råvarer i pandekagerne

Pandekager uden gluten og laktose

Flere mennesker oplever at de ikke tåler gluten og laktose i maden. Jeg er selv en af “dem”. Det vil jeg gerne imødekomme, så derfor har jeg valgt at min mad skal være helt fri for gluten og laktose.

Desirée
Desis Pandekager

Something is wrong.
Instagram token error.
1