Det økologiske spisemærke

Vi arbejder seriøst med økologi

Hos Desis Pandekager er du garanteret en næsten 100% økologisk spiseoplevelse. Vi har opnået GULD i Det Økologiske Spisemærke hvilket betyder, at 90-100% af de råvarer vi bruger i vores mad er økologiske.

Det Økologiske Spisemærke er et statskontrolleret bevis på, at et spisested satser på økologi. Det Økologiske Spisemærke er gratis og viser, hvor stor en procentdel af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

Find let de økologiske spisesteder

Fødevarestyrelsen og VisitDenmark har sammen udviklet appen “Økologiske Spisesteder”. Appen kan downloades på App-store og Google Play Store.Desis Pandekager har guld i økologi

Økologisk pandekager giver mening

Vores mission er at tilbyde et bedre og sundere alternativ end den konventionelle fastfood der tilbydes i dag. Det at spise fastfood behøver ikke at være en dårlig spiseoplevelse. Vores Økologiske pandekager består af økologiske råvarer hvilket kan smages. Vi garanterer dig en suveræn spiseoplevelse. Også for dig der ikke tåler gluten eller laktose. Vores økologiske pandekager er nemlig også glutenfri og laktosefri.